1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy'un Centilmen filmine flaş isim

Çağatay Ulusoy'un bir jigoloya hayat vereceği yeni filminin ekibine çok özel bir oyuncu katıldı.

Çağatay Ulusoy’un Centilmen filmine flaş isim

Çağatay Ulusoy’un “Terzi” dizisinin ardından çekeceği proje merak konusu olmuştu. Yakışıklı oyuncunun yeniden Netflix için OGM Pictures’la film çekeceği ortaya çıkmıştı. “Centilmen” adlı filmi Deniz Madanoğlu yazıyor, Onur Bilgetay ise çekecek.

Cast çalışmaları devam eden filmde Ulusoy bir jigoloya hayat verecek. Aşık olmasıyla hayatı değişecek olan Ulusoy’a çok özel bir oyuncu da eşlik edecek. Birçok unutulmaz dizi ve filmde rol alan Şenay Gürler, filmin kadrosuna katıldı. Etkili oyunculuğu kadar, muhteşem sesiyle de hafılarda yer eden Gürler, Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği “Ben Türkan Saylan” adlı tek kilşilik oyunda da rol alıyor. Cumhuriyet tarihimizin kahraman kadınlarından Türkan Saylan’ın anısına sahnelenen oyun 4 Kasım’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Binnur Kaya’lı Güzel Günler’in afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir