1. Anasayfa
  2. Dizi

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun sevgilisini oynayacak

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun sevgilisini oynayacak

4 Temmuz 2007’de henüz 28 yaşındayken aramızdan ayrılan rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Yapımcı Özgür Tari’nin hayata geçireceği filmin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Fikri Harika Prodüksiyon’un yapımını üstlendiği filmi Hakan Yonat yönetecek.

Mert Dikmen ve Can Anar’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Barış Akarsu’yu başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın oynayacağı ortaya çıkmıştı. Şaşmaz, rol için kamya girdi. Son olarak ise filmde Akarsu’nun sevgilisine hayat verecek oyuncu belli oldu.

Hafta içi Bebek’te annesi Süheyla Bekiroğlu’yla tv100’ün Magazin Hattı kamerasına takılan Aslı Bekiroğlu “Sürpriz bir projem var. Gerçek bir hikâye” demişti. Güzel oyuncu merakla beklenen film için el sıkıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir