1. Anasayfa
  2. Dizi

Yemin dizisi bitiyor mu?

Yemin dizisi bitiyor mu?

Karamel Yapım’ın Kanal 7 için çektiği “Yemin” dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sevilen dizinin çekilmesi planlanan 5. sezon çalışmaları iptal edildi. Gökberk Demirci, Setenay Süer, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Ahmet Ömer Akıner, Gül Arcan, Büşra Oğur, Nevzat Yılmaz, Melahat Abbasova’nın başlıca rollerini oynadığı dizinin 554. bölümde final yapmasına karar verildi.

Hikâyesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan diziyi Başak Yazı Odası kaleme alıyordu. Reyhan Pekar’ın yönettiği dizinin 4. sezon çekimleri mayıs ayında bitecek. Dizinin yayını ise eylül ayına kadar sürecek.

Geçen yıllarda dev bütçeli dizilerle yarışan “Yemin”in başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken jönü Gökberk Demirci’ye şimdiden teklifler gelmeye başladı bile…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir