1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın Pelin'i kim oldu?

"Yalı Çapkını" dizisi yakında sete çıkacak.

Yalı Çapkını’nın Pelin’i kim oldu?

OGM Pictures’ın yeni sezon için Star için çekeceği ilk dizi Yalı Çapkını merakla bekleniyor. Yakında sete çıkacak olan dizide usta aktör Çetin Tekindor uzun süre sonra “Halis Ağa” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Afra Saraçoğlu (Seyran) ile Mert Ramazan Demir’i (Ferit) başrollerde buluşturan dizide Beril Pozam, Seyran’ın ablası Suna’ya hayat verecek. Dizide güçlü oyunculuğuyla tanınan Gülçin Santırcıoğlu “İfakat”a hayat verecek. Doğukan Polat’ın “Fuat”ı, Cansu Fırıncı’nın “İbo”yu, Yiğit Tuncay’ın “Latif”i oynayacağı dizide usta oyuncu Hülya Duyar da “Şefika”yı canlandıracak.
Yapım şirketinin titizlikle aradığı dizinin öne çıkan karakterlerinden Pelin için de sonunda karar verildi. Rolü son olarak Gri dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman oynayacak. Dizide Pelin, Ferit’in (Mert Ramazan Demir) sevgilisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Güzel Sanatlar’da okuyan ve ailesinden ayrı yaşayan Pelin’in hayatı Ferit’in dedesi Halis Ağa’nın isteğiyle Antepli Seyran’la evlenmesi üzerine değişir.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir