1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

'Yalı Çapkını'na 'Baba' dizisinden bomba transfer

Yalı Çapkını dizisinin ekibine flaş bir oyuncu daha katıldı.

‘Yalı Çapkını’na ‘Baba’ dizisinden bomba transfer

OGM Pictures’ın Star için çekeceği “Yalı çapkını” dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Burcu Alptekin’in yöneteceği dizi yakında sete çıkacak. Çetin Tekindor’u uzun süre sonra setlere döndürecek olan dizinin kadrosuna son olarak “Baba” dizisinde Sevil karakterine hayat veren ve Ah Belinda filminde de oynayan Beril Pozam transfer oldu.

Pozam “Yalı Çapkını”nda Seyran rolüne hayat verecek olan Afra Saraçoğlu’nun ablası Suna’ya hayat verecek. Dizinin ailesini çapkınlıklarıyla bunaltan başrol karakteri Ferit (Mert Ramazan Demir) ailesi tarafından başta Suna’yla evlendirilmek istenecek. Ancak işler planlandığı gibi gitmeyecek.

Dizinin ekibinde Çetin Tekindor’un (Halis) yanı sıra Doğukan Polat (Fuat), Cansu Fırıncı (İbo), Yiğit Tuncay (Latif), Hülya Duyar (Şefika) ve son olarak Gülçin Santırcıoğlu (İfakat) yer alacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir