1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını fanları aylardır destekledikleri diziyi şiddet nedeniyle şikayet etti

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın babası tarafından darp edildiği sahne internete sızdı. Fanlar "Şiddete Dur De Yalı Çapkını" başlığıyla binlerde şikayet tweeti attı.

Yalı Çapkını fanları aylardır destekledikleri diziyi şiddet nedeniyle şikayet etti

Yalı Çapkını dizisinin açık alanda çekilen bir sahnesi sosyal medyaya düştü. Seyran’a (Afra Saraçoğlu) babası Kazım Ağa’nın (Diren Polatoğulları) şiddet uyguladığı sahneler fanların tepkisini çekti. Sosyal medyada “Şiddete Dur De Yalı Çapkını” etiketi açan fanlar diziyi şikayet etti ve atılan mesaj sayısı 100 bin tweet’i geçti.

Bazı fanlar dizinin en büyük rakibi olan “Kızılcık Şerbeti”nde evlendiği adamın Nursema’yı camdan attığı sahneyi örnek gösterdi ve 5 kez yayın durdurma cezası veren RTÜK’ü bir anlamda göreve çağırdı. “Yalı Çapkını”nda sosyal medyaya sızan şiddet sahnesinin cuma günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ölümlü Dünya 2” filminin okuma provası bugün yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir