1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uğur Güneş'in partneri için kimin adı geçiyor?

Uğur Güneş'in yeni dizisi Avcı merakla bekleniyor.

Uğur Güneş’in partneri için kimin adı geçiyor?

Uğur Güneş’e bu sezon da birçok proje yağdı. Yakışıklı oyuncu kararını Bozdağ Film’in Avcı dizisinden yana kullandı. TRT 1’de yayınlanacak olan dizi günümüzde geçen bir asker dizisi olacak. Kasım ayında sete çıkması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre oturacak. Atilla Engin’in senaryosunu yazdığı dizi İstanbul’da çekilecek. Burak Tozkoparan’ın da başrol kadrosunda yer aldığı dizide Uğur Güneş’in hayat vereceği Hakan’ın partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

Gelen haberlere göre rol için Selahaddin Eyyubi dizisinden ayrılan Gülsim Ali’nin adı geçiyor. Gülsim Ali’nin dizisiyle sözleşme aşamasında olduğu öğrenildi.

Merakla beklenen dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan da katıldı. En son ‘Gizli Saklı’ adlı projede yer alan başarılı oyuncu Avcı dizisinde genç ve başarılı oyuncu Avcı Timi içindeki Cengiz karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz sessizliğini bozdu: Vicdan diliyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir