1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tuba Büyüküstün’den samimi itiraf: Benim her şeyim yarın

14 Şubat’ta yayına çıkan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisiyle setlere dönen Tuba Büyüküstün resim sergisi dahil pek çok çalışmasının yarım olduğunu belirtti.

Tuba Büyüküstün’den samimi itiraf: Benim her şeyim yarın

Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç’in Gain’de yayınlanan 4 bölümlük mini dizisi “Yarın Yokmuş Gibi” büyük ilgi gördü. Zeynep Günay’ın yönettiği, Ekin Atalar’ın yazdığı dizide Manolya adlı genç bir oyuncuya hayat veren Tuba Büyüküstün Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu.

Hayranlarının, yazdığı hikâyeleri bir gün filme, diziye ya da kitaba aktarıp aktarmayacağını merak ettiği Büyüküstün, “Benim her şeyim yarım… ‘Sergi açacak mısın?’ diye soruyorlar… Resimlerim de, yarım hikayelerim de yarım… Dolayısıyla günün birinde tamamlayabilirsem bir şeyleri yaparım” dedi. Halit Ergenç söze girdi ve “Belki yarım resimler sergisi açabilirsin” deyince de Büyüküstün “Onu da düşündüm biliyor musun?” karşılığını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
NGM’nin yeni iddialı dizisi Şehrazad’ın başrol oyuncusu belli oldu… İşte o bomba star isim…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir