1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tozkoparan'ın yıldızı Burcu Altın hangi projeyle setlere döndü?

Başarılı oyuncu Burcu Altın bir süredir ara verdiği setlere döndü.

Tozkoparan’ın yıldızı Burcu Altın hangi projeyle setlere döndü?

Burcu Altın son olarak “Tozkoparan” dizisinde hayat verdiği Sedef rolüyle akıllarda yer etmişti. Başarılı oyuncu setlere “Metamorfoz” adlı projeyle döndü. Murat Onbul’un yönettiği dizide Altın, Filiz rolüne hayat veriyor.

Burcu Altın, TRT Dijital için çekilen dizide Nusret Binbaşı’nın (Egemen Yavuz) eşi, araştırmacı gazeteci Funda’nın (Emel Dede) da ablası rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Annelerini kaybettikten sonra Funda’ya hem annelik, hem de ablalık yapan Filiz, vefakar, güçlü, otoriter, naif ve sevgi dolu bir kadındır.

“Metamorfoz”da Can Nergis, Hazım Körmükçü, Tansu Taşanlar, Faik Ergin, Ercan Özdal, Ahmet Varlı, Mira Sude Güneş de rol alıyor. 1980’li yılları anlatan 10 bölümlük diziyi Mustafa Burak Doğu yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arzu Yanardağ’a sette evlenme teklifi… Soyadı benzerliği şaşırttı…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir