1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat'a bir flaş oyuncu daha

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın çekimleri Tokat'ta başlamıştı.

Teşkilat’a bir flaş oyuncu daha

TRT 1’in pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Teşkilat’ın 3. sezonu merakla bekleniyor. Ethem Özışık’ın yazdığı dizide Ömer rolüne hayat verecek oyuncu merakla bekleniyor. Bu arada diziye Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin ve usta aktör Levent Can dahil olmuştu. Can dizide diplomat rolüne hayat verecek.

Teşkilat’ın 3. sezonuna son olarak flaş bir isim daha katıldı. Seren Deniz Yalçın “Teşkilat”ta Levent Can’ın gazetecilik yapan kızına hayat verecek. Savaş muhabirliği yapmışı olan Helen Hartley, “Teşkilat”ın yeni sezonda dikkat çeken yeni karakterlerinin başında gelecek. İlk iki sezonu Ankara’da çekilen Teşkilat artık İstanbul’da devam edecek. Tim&B imzalı dizinin yeni sezon çekimleri Tokat’ta başlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gül Masalı’na güzel oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir