1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Seren Serengil taraf değiştirdi, Reha Muhtar'a karşı Deniz Uğur'un şahidi olacak

Seren Serengil, Reha Muhtar'ın ikiz çocuklarının annesi Deniz Uğur'a açtığı velayet davasında taraf değiştirdi.

Seren Serengil taraf değiştirdi, Reha Muhtar’a karşı Deniz Uğur’un şahidi olacak

Seren Serengil, geçen eylül ayında Reha Muhtar’ın ikiz çocuklarının annesi Deniz Uğur’a açtığı velayet davasında ünlü televizyoncuya tam destek vermiş, yorumculuk yaptığı magazin programında Muhtar lehine açıklamalar yapmakla kalmayıp adliyede ona eşlik edip hakime şahitliğini yapmak istediğini açıklamıştı.

Aradan aylar geçti. Serengil taraf değiştirdi ve bu sefer Deniz Uğur’a şahitlik yapmaya karar verdi. Serengil’in Reha Muhtar’la zaman geçirdikten sonra onun tutarsız ve aşırı öfkeli davranışlar sergilediğini gördüğü öğrenildi. İddiaya göre bir mekanda da Muhtar, Seren Serengil ve sevgilisi Mustafa Tohma’nın üzerine yürüdü.

Ayrıca Muhtar’ın ev ortamının da çocukların yaşayacağı hijyen ortamına sahip olmadığını düşünen Serengil, tarafını değiştirdi. Serengil dün Deniz Uğur’la bir araya geldi, daha önce ünlü oyuncuyla ilgili olumsuz açıklamalar yapan Serengil, bu kez “Bazen yanılıyoruz. Sevdiklerimize inanıyoruz, yanılgılar ve sanrılar orada başlıyor. Duruşu doğru insanlar sevdiklerinin, sevdiklerini severler sevmediklerini sevmez kötü derlerse kötüdür ona inanır, onun anlattıklarını sorgulamazsınız, çünkü dostunuz size yalan söylemez. Ben hep bunun doğru olduğuna inandım. Bana anlatılanın doğru olduğunu zannettim, sağlamasını yapmaya gerek duymadan bu melek kalbi kırdım. Ona bir özür borçluyum” paylaşımını yaptı.

Öte yandan Deniz Uğur ile Reha Muhtar’ın velayet davasının yeni duruşması 26 Mayıs’ta görülecek. Muhtar’ın darp ettiği öne sürülen ikiz çocuklarından Mina Deniz’le görüşmesi mahkeme kararıyla yasaklanmıştı. Psikolojik destek alan Mina Deniz şu günlerde annesinin desteğiyle güzel sanatlar kursuna gidiyor. İkilinin diğer çocuğu Poyraz Deniz ise babasıyla görüşmeye devam ediyor. Bu arada Reha Muhtar, Deniz Uğur hakkında çok sayıda şikayette bulunduğu için ünlü oyuncu sürekli karakola ifade vermeye gidiyor. İki çocuğunun da velayetini almak isteyen Deniz Uğur, Reha Muhtar’ın ruh sağlığının çocuk büyütmeye elverişli olmadığının tespiti için Adli Tıp’a sevkini isteyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yüz Yıllık Mucize dizisinden yeni tanıtım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir