1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca'nın dizisi yine 3'te 3 yaptı

Oktay Kaynarca'nın "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi ikinci haftasında da 3 kategoride birinci oldu ve seyircisini artırdı.

Oktay Kaynarca’nın dizisi yine 3’te 3 yaptı

Oktay Kaynarca’nın atv’de ekrana gelen “Ben Bu Cihana Sığmazam” ilk iki bölümüyle yeni sezonun en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümü Total’da 8.35’le, AB’de 7.73, ABC1’de ise 8.99 reyingle 3 kategoride de birinci oldu ve dizi izlenme oranlarını artırarak ekran yolculuğuna devam etti.

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği dizi 15 yıl önce öldü gösterilen ve Özbekistan’a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) nefes kesen hikâyesini ekrana taşıyor. Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Damla Sönmez’li Mavi Sürgün’ün hikâyesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir