1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca Eşkıya'nın gününde ekranda

Oktay Kaynarca 6 sezon boyunca ekranda olduğu salı gününde yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca Eşkıya’nın gününde ekranda

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 6 sezon boyunca salı akşamları seyirciyle buluşmuştu. Şimdi kendi yapım şirketiyle çektiği ilk dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da da özellikle seyirci alışkanlığını göz önüne alarak salı akşamı ekranda olmak istedi. Destan dizisinin yayından kalkmasıyla beraber Kaynarca’nın isteği kolaylıkla gerçekleşti. Dizinin ilk bölüm yayın tarihi de başından beri kulislerde 20 Eylül diye geçiyordu.

Resmi duyuru yapıldı

Bu akşam atv dizinin yayın tarihini olan 20 Eylül Salı gününü açıkladı ve böylece kulislerdeki bilgiyi de doğrulamış oldu. Oktay Kaynarca’nın güçlü bir oyuncu kadrosuyla hayranlarının karşısına çıkacağı dizi etkileyici hikâyesiyle de dikkat çekiyor. İki farklı hayatı olan Cezayir’in hikâyesi uzun süredir merakla bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çitanak’ın nikah tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir