1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melisa Aslı Pamuk "Cennet Koyu" dizisinde

Melisa Aslı Pamuk'un adının geçtiği Cennet Koyu" dizisi Hüma, Saba ve Neva adlı 3 kız kardeş ve anneleri Bahriye'nin hikâyesini anlatıyor.

Melisa Aslı Pamuk “Cennet Koyu” dizisinde

Melisa Aslı Pamuk‘un adı iddialı bir dizide geçiyor. Türkiye’nin en iyi senaristlerinden Eylem Canpolat‘ın kaleme aldığı “Cennet Koyu” ekrana taşınıyor. Diziyi Saner Ayar‘ın patronu olduğu O3 Medya çekecek.

Star’ın masasında olan dizinin şimdilik belli olan ilk oyuncusu Melisa Aslı Pamuk….  “Cennet Koyu” Hüma, Saba ve Neva adlı 3 kız kardeş ve anneleri Bahriye’nin hikâyesini anlatıyor. Melisa Aslı Pamuk Ege’de bir sahil kasabasında geçen dizide evin en küçük kızı Neva’yı oynayacak. Erkek şiddeti ve kadın entrikasının etkileyici bir dille ele alınacağı Cennet Koyu’nun hazırlıkları sürüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir