1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kulüp dizisine genç yetenek

Netflix'in sevilen dizisi Kulüp'ün ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

Kulüp dizisine genç yetenek

İlk sezonu büyük ses getiren O3 Medya imzalı Netflix dizisi “Kulüp”ün çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci ve Asude Kalebek’in rol aldığı diziyi bu kez Rana Denizer ve Serkan Yörük yazıyor. İlk 4 bölümünü Zeynep Günay Tan’ın ikinci 4 bölümünü de Seren Yüce’nin yazdığı dizide Serra Arıtürk ve Halil Babür de rol alıyor.

Dizinin yeni bölümlerine genç bir yetenek de konuk oyuncu oluyor. Festival filmi “Ben Bir Denizim”de başrol oynayan Gürberk Polat “Kulüp”ün ikinci sezonuna renk katacak. 25 yaşındaki Polat, reyting rekortmeni “Mahkum” dizisinde hayat verdiği Eren karakteriyle kendisine hayran bırakmıştı. Polat daha önce de “Babil” ve “Kırmızı Kamyon”da da rol almıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir