1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör serbest bırakıldı

Pazar gecesi saat 03.00 sıralarında evine yapılan baskınla gözaltına alınan Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör, bu sabah savcılık ifadesi için Çağlayan Adliyesi’ne getirildi.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör serbest bırakıldı

Ünlülere yönelik yasaklı madde soruşturması kapsamında pazar gecesi saat 03.00 sıralarında evine yapılan baskınla gözaltına alınan Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör, bu sabah savcılık ifadesi için Çağlayan Adliyesi’ne getirildi.

09.00’da Çağlayan’ getirilen ve 25 kişiyle beraber ifadeleri alınan Güngör, biraz önce serbest bırakıldı. Ünlü oyuncuya Gold Film’in avukatı Hakan Ayranpınar eşlik etmişti. Pazartesi sette olmayı beklerken gözaltında olan oyuncunun dinlenir dinlenmez işinin başına dönecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Rüya Gibi dizisine 2 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir