1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kara Tahta'nın final tarihi ne zaman?

TRT'nin Kara Tahta dizisi planlandığı gibi yaz sonunda ekrana veda ediyor.

Kara Tahta’nın final tarihi ne zaman?

TRT’nin ÜS Yapım – Süreyya Önal imzalı “Kara Tahta” dizisinin başta 10. bölümde final yapacağı açıklanmış ancak daha sonra bu karardan vazgeçilmişti. Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un başrolünü oynadığı “Kara Tahta” dizinin yaz sonuna kadar devam etmesine karar verilmişti. Edirne’de çekilen ve başarılı yönetmenlerimizden Ender Mıhlar’ın yönettiği dizinin ekran ömrü 20. bölümde son buluyor.

İdealist bir öğretmenin hikâyesi

İdealist bir öğretmenin babasıyla hesaplaşmasını da beyazcama taşıyan dizide ayrıca Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Nizam Namidar da rol alıyordu. Dizide lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas’ın (Furkan Andıç) annesiyle beraber memleketini terk etmesi ve yıllar sonra matematik öğretmeni olarak kendi okuduğu okula atanma hikâyesi etkileyici bir dille ele alınıyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Yeni İstanbul’un adı değişti, ‘Hayat Bugün’ oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir