1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel: Hayatımda kimse yok

Hande Erçel dün eski yapım şirketi MF Yapım'daydı.

Hande Erçel: Hayatımda kimse yok

Hande Erçel dün MF Yapım’ın patronu Asena Bülbüloğlu’yla görüştü. Menajeri Ayşe Barım’la toplantıya giden güzel oyuncu kendisine önerilen senaryolardan birinin hikâyesini çok beğendi. Dışarı çıktığında da çok heyecanlıydı. Erçel “Beni çok heyecanlandıran bir proje var ama henüz imzalar atılmadı. Konuşma aşamasındayız. Şu anda detayları veremem, toplantıdan çıktık” dedi.

“Kerem Bürsin eski partnerim”

Uzun süredir dinlenen oyuncuya “Sen Çal Kapımı” dizisi çekilirken MF Yapım’dan her çıkışında Kerem Bürsin’le görüntülendiği hatırlatıldı ve “Hatırladınız mi?” diye soruldu. “Tabii ki unutmadım eski partnerim” yanıtını veren Hande Erçel “Hayatımda kimse yok. Olduğunda ne zaman gizledim” dedi. Erçel, Kerem Bürsin’le kahve içerken çekilen görüntüsüyle ilgili de “Çok ciddiye almamak gerek. İnsanlar görüşür, kahve içer” diye konuştu. Hande Erçe

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir