1. Anasayfa
  2. Dizi

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’lı Baba’da kim kimdir?

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’lı Baba’da kim kimdir?

Ay Yapım’ın Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’lı Baba dizisi sette yaşanan korona vakalarından dolayı planlanan tarihten biraz daha geç seyirciyle buluşacak. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizide Emin Saruhanlı’yı Haluk Bilginer, Fazilet Saruhanlı’yı Ayda Aksel, Kadir’i Tolga Sarıtaş, Yaşar’ı Deniz Hamzaoğlu, Münevver’i Bihter Dinçel, Şahika’yı Zeynep Tuğçe Bayat, Büşra’yı Özge Yağız, Kadircan’ı Oktay Çubuk, İlhan’i Hakan Kurtaş, Servet’i Taner Rumeli, Kübra’yı Damlasu İkizoğlu, Cansu’yu Özge Özacar, Sevil’i Beril Pozam ve Vildan’ı Begüm Akkaya oynuyor.

Yeni tanıtımı merakla beklenen “Baba” çok duygusal bir aile hikâyesini konu alıyor. Saruhanlı ailesinin iki ferdi Emin ve Mehmet Ali yıllarca küs kalmıştır. Yaşanan bir uçak kazası sonrası Mehmet Ali’nin tüm ailesiyle ölmesi bütün dengeleri değiştirir. Emin için eski defterler açılır, kızıp hapse attırdığı oğlu Kadir’le konuşmak zorunda kalır.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir