1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hafsanur Sancaktutan hangi karaktere hayat verecek?

Hafsanur Sancaktutan "Gelecek Uzun Sürer" adıyla ülkemize uyarlanan yerli Beverly Hills, 90210 dizisinde rol alacak.

Hafsanur Sancaktutan hangi karaktere hayat verecek?

Ay Yapım’ın “Gelecek Uzun Sürer” adıyla ülkemize uyarladığı yerli Beverly Hills, 90210’un hazırlıkları tam gaz sürüyor. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği dizide güçlü bir oyuncu kadrosu yer alacak. Damla Serim’in yazdığı dizide Mert Yazıcıoğlu “Kerem”, Aslıhan Malbora “Ece” rollerine hayat verecek. İkiz kardeş olan Ece ve Kerem’in anne ve babası Beliz ve Harun’ı Necip Memili ile Nur Fettahoğlu canlandıracak.

Kim, kimin partneri?

Dizide Ece’nin partneri Evren’e Aytaç Şaşmaz hayat verecek. Kerem’in partneri Derin’i ise son yılların gözde yıldızlarından Hafsanur Sancaktutan oynayacak. Derin aynı zamanda okulun da en havalı kızı olarak dizide dikkatleri üzerine çekecek. Sancaktutan aynı zamanda 14 Eylül’de yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisinde de  seyirci karşısına çıkacak ve beraber çalıştığı derginin yöneticisinin sevgilisine karşı oynadığı sadakat testinin bir parçası olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir