1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Güller ve Günahlar dizisine yeni oyuncular

Dün okuma provası yapılan dizi ihanetle sarsılan iş insanı Serhat'ın ve hayatın kendisine sunduğu bütün imkânsızlıklara rağmen yaşama sevincini kaybetmeden herkese umut olan çiçekçi Zeynep'in yollarının kesişme hikâyesini etkileyici bir dille ele alıyor. 

Güller ve Günahlar dizisine yeni oyuncular
Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM imzalı Kanal D’in Murat Yıldırım ile Cemre Baysel‘i buluşturan “Güller ve Günahlar” dizisi yarın sete çıkıyor. Dün okuma provası yapılan dizi ihanetle sarsılan iş insanı Serhat’ın ve hayatın kendisine sunduğu bütün imkânsızlıklara rağmen yaşama sevincini kaybetmeden herkese umut olan çiçekçi Zeynep’in yollarının kesişme hikâyesini etkileyici bir dille ele alıyor.
OYA UNUSTASI SERHAT’İN EŞI BERRAK’I OYNUYOR
Murat Yıldırım (Serhat) ile Cemre Baysel’i (Zeynep) buluşturan Güller ve Günahlar’da usta oyuncular Ahmet Saraçoğlu ve Gülenay Kalkan’ın ardından kadroya Serdar Orçin “Cihan”, Oya Unustası “Berrak”, Kaan Çakır “Tibet”, Aleyna Solaker “Azra” ve Gizem Sevim Ebru karakteriyle katıldı. Oya Unustası, Serhat’ın eşini canlandıracak. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Beren Gençalp de var.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir