1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in dizileri yurtdışına ne zaman açılıyor?

Engin Akyürek’li “Kaçış”ın ardından Demet Özdemir’li “Dünyayla Benim Aramda” dizilerinin dünyaya ne zaman açılacağı merak konusuydu.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in dizileri yurtdışına ne zaman açılıyor?

14 Haziran’da ülkemiz eğlence sektörüne bomba gibi giren Disney Plus, Engin Akyürek’li “Kaçış”ın ardından Demet Özdemir’li “Dünyayla Benim Aramda” dizilerini seyirciyle buluşturmuştu. Sadece ülkemiz pazarında seyirciyle buluşan dizilerin dünyaya ne zaman açılacağı merak konusuydu.

Kaçış’ın kasım başı, Dünyayla Benim Aramda’nın ise kasım ortasında tüm dünyada yayınlanacağı öğrenildi. Bu gecikmenin dublajların yetişmemesinden dolayı olduğu da belirtildi. Öte yandan Kaçış’ın ikinci sezonuyla ilgili alınan bir karar yok. Ancak Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan “Dünyayla Benim Aramda”nın 2. Sezonu için çalışmalar başlamak üzere…

Disney Plus’ın Timuçin Esen ve Ebru Özkan’lı dizisi “Ben Gri” ise ülkemizde dünyayla aynı anda 16 Kasım’da yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
9 Oğuz dizisine 3 flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir