1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Duygu Sarışın "Güzelkoy"un belediye başkanı Şahika'sı oldu

Semih Bağcı'nın yöneteceği dizinin başrol karakterlerinden Şahika için çok başarılı bir oyuncuyla el sıkışıldı. Son olarak "Kızıl Goncalar"da seyirci karşısına çıkan Duygu Sarışın Şahika oldu.

Duygu Sarışın “Güzelkoy”un belediye başkanı Şahika’sı oldu
NOW’ın yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp‘in üstlendiği NTC Medya imzalı yeni dizisi  “Güzelkoy”un hazırlıkları sürüyor. Semih Bağcı‘nın yöneteceği dizinin başrol karakterlerinden Şahika için çok başarılı bir oyuncuyla el sıkışıldı. Son olarak “Kızıl Goncalar”da seyirci karşısına çıkan Duygu Sarışın Şahika oldu.
BABASI KONAK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI
Sarışın aynı zamanda olayların geçtiği Güzelkoy’un belediye başkanı olarak seyirci karşısına çıkacak. Bu rolün güzel oyuncu için bir de önemi var. Duygu Sarışın‘ın babası Ahmet Sarışın geçmişte 10 yıl (1989-1999) İzmir Konak’ta belediye başkanlığı yaptı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir