1. Anasayfa
  2. Dizi

Disney Plus’tan bir bomba anlaşma daha; Burak Deniz…

Disney Plus’tan bir bomba anlaşma daha; Burak Deniz…

Disney Plus’ın Türkiye dizi ve film sektörünü yeniden dizayn edecek hamleleri büyük heyecan yarattı. Dev bir yatırımla yerli pazara girmeye hazırlanan dünyaca ünlü platformun Türkiye yapılanmasını iki başarılı televizyoncu Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu yönetiyor.

Dün Cansu Dere’nin el sıkıştığı ortaya çıkan platform, bir star oyuncuyla daha anlaştı; Burak Deniz… Son yılların öne çıkan yıldızları arasında yer alan Deniz, Disney’in anlaşma yaptığı yıldız arasına katıldı.

Yaz başında yayına başlaması planlanan Disney’in Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Can Yaman, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi oyunculardan oluşan ve şampiyonlar ligini aratmayacak tanıtım filmi ise şimdiden merak uyandırdı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir