1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Devrim Yakut ve Alper Kut çifti “Kadife Kelepçe” dizisinde buluştu

Devrim Yakut ve Alper Kut çifti “Kadife Kelepçe” dizisinde buluştu

Unutulmaz dizilerin yapımcısı Erol Avcı’nın Show TV için çekeceği “Kadife Kelepçe” dizisi 17 Eylül’de sete çıkacak. Selim Demirdelen’in kurucu yönetmeni olduğu dizinin güçlü oyuncu kadrosu ünlü oyuncu çift Devrim Yakut ve Alper Kut’u buluşturdu.

KÖTÜ ADAM BORİS’İ OYNAYACAK

Emre Özdür, Hazar Kozice ve Ezgi İdil Esen‘in yazdığı dizide Devrim Yakut’un “Tarık”ın (Celil Nalçakan) ablası Hayriye’ye hayat vereceği gündeme gelmişti. Şimdi Devrim Yakut’un 13 yıllık eşi Alper Kut da “Kadife Kelepçe” dizisinin kadrosuna katıldı. Alper Kut, 9 Eylül’de okuma provası yapılacak olan dizinin kötü adamı “Boris”e hayat verecek ve Aydan’ın (Seda Bakan) karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gönül Dağı’na “Öğretmen Esra” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir