1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Buse Varol “Selahaddin Eyyubi” dizisiyle setlere dönüyor

TRT1’in Akli Film ve Ansari Shah Film imzalı dizisi “Selahaddin Eyyubi” dizisinin 13 Kasım’da seyirciyle buluşması planlanıyor.

Buse Varol “Selahaddin Eyyubi” dizisiyle setlere dönüyor

“Selahaddin Eyyubi” dizisi merakla bekleniyor. Akli Film’in patronu Emre Konuk’un önceki yıl duyurusunu yaptığı, Pakistanlı Ansari Shah Film’le ortak çektiği dizi başta beIN CONNECT için hazırlanmış ancak daha sonra dev bütçeli dizinin ana akıma yapılmasına karar verilmişti. Uğur Güneş’in başrolünü oynadığı “Selahaddin Eyyubi” dizisinin kadrosuna Buse Varol da katıldı.

Buse Varol 2018’de “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Mislimelek rolüne hayat vermiş, aynı yıl Alişan’la evlenip peş peşe 2 çocuk da yapınca setlerden uzun süre uzak kalmıştı. Oyunculuğa geri dönmeyi bekleyen Varol “Selahaddin Eyyubi” projesiyle anlaştı. Güzel oyuncu Sedat İnci’nin yönettiği ve oldukça etkili sahnelerin çekildiği dev bütçeli dizide “Zümrüt” rolüne hayat verecek ve Şirkuh’un (Sezgin Erdemir) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Buse Varol böylece TRT’de “Alişan’la Hayata Gülümse” adlı programını sunan eşiyle aynı kanalda buluşmuş oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kurtlar Vadisi”nin unutulmaz ismi “Gönül Dağı”nda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir