1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bülent İnal "İmam Gazali"ye konuk oldu

Kıskanmak dizisiyle bu akşamdan itibaren seyirci karşısına çıkacak olan "İmam Gazali" dizisinin son 4 bölümüne ünlü aktör Bülent İnal konuk oldu.

Bülent İnal “İmam Gazali”ye konuk oldu

Kıskanmak dizisine savcı Cihan rolüyle Özgü Namal’a partner olarak gelen ünlü aktör Bülent İnal, bir projede daha yer aldı. İnal TRT tabii’nin Taner Ölmez’li yeni iddialı içeriği “İmam Gazali”nin son 4 bölümüne konuk oldu.

ÇEKİMLER YARIN BİTİYOR
Sedat İnci’nin yönettiği, Emre Konuk’un yazdığı dizide İnal İslam alimi Farmedi’ye hayat verdi. Merakla beklenen 30 bölümlük dizinin çekimleri yarın sona eriyor. Diziye ayrıca Uygar Özçelik “Meczup” karakteriyle konuk oldu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir