1. Anasayfa
  2. Dizi

"Ben Bu Cihana Sığmazam"dan yeni sezon öncesi bir ayrılık

Oktay Kaynarca'nın "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinden yeni sezon öncesi bir ayrılık yaşandı.

“Ben Bu Cihana Sığmazam”dan yeni sezon öncesi bir ayrılık

Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi 35. bölümde sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon öncesi oyuncu ekibinde bir ayrılık yaşandı. Süheyla rolüne hayat veren Pelin Uluksar projeye veda etti.

Öte yandan projeyle ilgili gelişmeler de merak konusu… Geçen günlerde dizinin yapım şirketi Güzel Adamlar Medya‘nın ortaklarından Onur Tan’ın ayrılık açıklamasının hemen ardından Oktay Kaynarca da bir story yayınlamış ve “Ailelerini ailem gibi gördüğüm değerli arkadaşlarım Seyfi Şahin ve Onur Tan ile ortaklık yolculuğumuzu sonlandırmanın hepimiz için dostlukla ve kardeşlikle daha iyi bir yolculuk olacağına karar verdik. Dostluğunuz her daim baki kalacaktır… Bizler hep güzel adamlar olarak kalacağız…” mesajını paylaşmıştı. Dizinin atv’de aynı ekiple ve isimle mi yoksa yepyeni bir projeyle mi yola devam edileceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’dan İtalya’da yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir