1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ay Yapım'ın Academy Day gecesine katılan ünlülerin şaşırtan görüntüleri

Kimse kendine benzemiyordu. Ay Yapım'ın düzenlediği Academy Day'in kapanış gecesine katılan ünlü isimler kıyafet ve makyajlarıyla görenleri şaşırttı.

Ay Yapım’ın Academy Day gecesine katılan ünlülerin şaşırtan görüntüleri

Ay Yapım 30 ülkeden gelen televizyon dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu Academy Day organizasyonunu görkemli bir davetle kapattı. Emmys ve IEmmys ödüllerini de düzenleyen The International Academy of Television Arts & Science (Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi) üyelerinin Ay Yapım ev sahipliğinde bir araya geldiği geceye birçok ünlü isim katıldı.

Academy Day’in The Peninsula İstanbul’da gerçekleşen kapanış partisinin en çok konuşulan konusu ünlü davetlilerin tarzlarıydı. Birçok ünlü ismin bilindik tarzlarına çıkması ilk bakışta tanınmamalarına neden oldu. Bu isimlerden biri şıklığıyla tanınan Serenay Sarıkaya’nın 2000’li yıllardaki ilk popüler dizisi Adanalı yıllarına geri dönmesiydi.

Geceye eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla el ele katılan Sinem Kobal da tarzıyla bilindik imajının dışına çıkmıştı.

Gecede ilk bakışta hiç tanınmayan isimlerden biri de Pınar Deniz’di. Sevgilisi Kaan Yıldırım’la el ele poz veren güzel oyuncu leopar desenli kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

Halit Ergenç geceye eşi Bergüzar Korel’siz katıldı. Ünlü oyuncu meslektaşı Zerrin Tekindor’la poz verdi. Yeni bir sinema filmi ve dizi için hazırlık yapan Bergüzar Korel’in evde çocuklarıyla ilgilendiği öğrenildi.

Ay Yapım Ceo’su Kerem Çatay“Bugün burada dünyanın birçok ülkesinden önde gelen sektör temsilcileriyle birlikteyiz. Onların Türkiye’de üretilen ve bütün dünyada izlenen dizilerin oluşmasını sağlayan senaristleri, yönetmenleri ve oyuncularıyla tanışmalarını istedim. Bu gece yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Geceye Türk dizi sektörünün önemli isimlerinden Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Birce Akalay, Kerem Bürsin, Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Demet Evgar, Serkan Keskin, Meriç Aral, Beren Saat, Canan Ergüder, Kenan Ece, Aras Bulut İynemli, Tolga Sarıtaş, Zerrin Tekindor, Alina Boz, Yasemin Allen, Erkan Kolçak Köstendil, Cengiz Bozkurt, Kaan Urgancıoğlu, Miray Daner, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Rıfat Şungar, Hazar Ergüçlü, Hatice Aslan, Ayça Ayşin Turan, Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Demet Akbağ, Yiğit Özşener, Aslıhan Malbora, Berkay Ateş, Defne Kayalar, Ceren Moray, Çağlar Ertuğrul, Erdal Özyağcılar, Neslihan Atagül, Yurdaer Okur, Hilal Altınbilek, Bensu Soral, Melike Yalova, Selim Bayraktar gibi isimler katıldı. Kokteylin ardından parti alanına geçen ekip gece boyu müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu’nun şarkılarına eşlik etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2’nin senaryosunu tamamladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir