1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ay Yapım’dan Show TV’ye yeni dizi

Ay Yapım "İçeride", "Çukur" ve "Üç Kuruş"un ardından Show TV'ye yeni bir mafya dizisi daha hazırlıyor.

Ay Yapım’dan Show TV’ye yeni dizi

Kerem Çatay’ın patronu olduğu Ay Yapım Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin unutulmaz projesi “İçerde”yle başlattığı “Çukur” ve “Üç Kuruş”la devam ettiği gelenek sürüyor. Başarılı yapım şirketi Show TV’ye yeni bir mafya dizisi daha çekecek. Dizinin adı “Aile”…

Senaryo çalışmaları uzun süredir devam eden diziyi Hakan Bonomo kaleme alıyor. Son yılların birçok başarılı yapımında adı geçen Bonomo kalabalık bir ailenin etkileyici hikâyesini kaleme aldı. “Aile”nin yönetmeni ise henüz netleşmedi. Diziye aksiyon sahnelerini de başarıyla çeken bir yönetmen aranıyor.

“Aile”nin oyuncu görüşmeleri de başlıyor. Kerem Çatay’ın birkaç kez yeniden yazılan “Yargı”nın başarısının ardından artık dizilerin ön hazırlık çalışmalarına daha uzun süre ayıracağı öğrenildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir