1. Anasayfa
  2. Dizi

Atatürk dizisine bomba isim… Ali Rıza Efendi’yi oynayacak

Atatürk dizisine bomba isim… Ali Rıza Efendi’yi oynayacak
Disney Plus 14 Haziran’da ülkemiz eğlence pazarına bomba gibi girecek. Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği platform her gün yeni bir flaş hamleye daha imza atıyor. Halit Ergenç, Tarkan, Cansu Dere, Can Yaman, Yılmaz Erdoğan, Engin Akyürek, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Demet Özdemir, Hande Erçel gibi birbirinden ünlü isimlerle el sıkışan platformun gözde projelerinin başında Atatürk dizisi geliyor.
Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynayacağı dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili her geçen gün yeni bir bomba isim daha gündeme geliyor. Mustafa Kemal’in Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Songül Öden oynayacağını geçenlerde yazmıştım. Merakla beklenen dizide Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi’yi ise İtalya’da yaşayan başarılı oyuncumuz Mehmet Günsür oynayacak. Atatürk’ün kız kardeşi Makbule Atadan’a ise Sahra Şaş hayat verecek. Dev prodüksiyonlu dizinin provaları devam ediyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir