1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk'u neden takipten çıktı?

Alperen Duymaz'ın EGO dizisindeki partneri Melisa Aslı Pamuk'la sette gerilim yaşadığı öğrenildi.

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’u neden takipten çıktı?

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk “Çarpışma” dizisini  ardından “EGO” dizisinde partner oldu. Oldukça sürükleyici bir hikâyesi olan dizinin pazar günü yapılan çekimlerinde iki başrol oyuncusu arasında gerginlik yaşanadı. Gerginliği yaratan isim Alperen Duymaz oldu. Duymaz, Pamuk’a çekime geç geldiğini belirterek çıkıştı.

Sahnenin çekimlerini tamamladıktan sonra Pamuk, set ekibine “Çok mu geciktim” diye sordu. Ekip de “En fazla birkaç dakika” yanıtını verince Pamuk Duymaz’ın yanına giderek davranışının nedenini sordu. İki oyuncu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Duymaz’ın daha sonra partnerini takipten çıkması sosyal medya kullanıcılarının hemen dikkatini çekti. Ancak bugün yapımcı Efe İrvül’ün iki oyuncuyu barıştırdığı öğrenildi. Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz’ı takip etmeye devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Merve Boluğur’la Mert Aydın ikinci kez mi ayrıldı mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir