1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alina Boz’dan yeni dizi; 'Zengin Kız'la dönüyor

Alina Boz'un prensipte anlaştığı yeni dizi projesi belli oldu.

Alina Boz’dan yeni dizi; ‘Zengin Kız’la dönüyor

Genç kuşağın öne çıkan yıldızlarından Alina Boz’un Maraşlı’nın ardından hangi diziyle ekrana döneceği merak ediliyordu. Disney Plus’un eylül ayında yapacağı ikinci lansmanda genç yetenek yüzü olarak adını duyuracağı Boz, yaptığı anlaşma nedeniyle sadece FOX’un dizilerinde oynayabiliyor. Alina Boz yeni sezonda FOX’ta ekrana gelecek, Medyapım imzalı “Zengin Kız” dizisiyle el sıkıştı.

Dizi yönetmen Merve Girgin’in bir fikrinden yola çıkılarak senarist Deniz Akçay tarafından yazıldı. Akçay dizinin ilk 3 bölümümü yazacak, aynı zamanda süpervizörlüğünü ve proje tasarımında görev alacak.

Dizi için adı geçen oyuncular arasında rol aldığı projelere büyük değer katan ödüllü oyucularımızdan Nazal Kesal da var. Dizide Alina Boz “Zeynep” adlı bir bebek bakıcısına hayat veriyor. At yarışı tutkunu olan faydasız bir babası olan Zeynep sürekli ezildiği fakir bir hayat yerine zengin bir hayata özenir, doğum gününde eline yüklü bir para geçer ve bu parayla büyük bir sınava hazırlanır. Konusu nefes nefese olaylara sahne olan dizi ülkemizin altı sürekli çizilen zengin, fakir ayrımı ile sınıf atlama çabasını etkileyici bir dille ele alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir