1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alina Boz ve Kerem Bürsin'in büyük başarısı

Geçen yıl Cansu Dere ile Birkan Sokullu'nun ülkemize büyük gurur yaşattığı Produ Ödülleri’nde bu sene Alina Boz ve Kerem Bürsin fırtınası esti.

Alina Boz ve Kerem Bürsin’in büyük başarısı

Latin Amerika’nın en prestijli TV Ödülü Produ Ödülleri dün açıklanmıştı. Bu akşam sahiplerini bulan ödül töreninde geçen yıl Cansu Dere ile Birkan Sokullu göğsümüzü kabartmıştı. Bu sene oyuncularda Kerem Bürsin ile Alina Boz ödüle layoık görüldü. Bürsin “Sen Çal Kapımı” dizisiyle “Yabancı Dilde En İyi Aktör Ödülü”nün sahibi oldu.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Maraşlı’ dizisi Produ Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Dizi’ kategorisinde ödüle layık görülürken, iddialı rakiplerini geride bıraktı. Dizinin başrol oyuncularından Alina Boz da ‘En İyi Yabancı Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

Kazandığı ödülle ilgili duygularını dile getiren Alina Boz; “Mahur karakteri ve Maraşlı projesi üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin benim için hep çok kıymetli bir yerde kalacak. Başta dizimiz ‘Maraşlı’yı ve beni bu ödüle layık gören Latin Amerika’daki bütün seyircilerimize çok teşekkür ederim!” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hangi dizinin final kararından vazgeçildi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir