1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile dizisine bomba oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ(Aslan) ile Serenay Sarıkaya’yı (Devin)buluşturacak olan “Aile” dizisinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu katıldı.

Aile dizisine bomba oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ(Aslan) ile Serenay Sarıkaya’yı (Devin)buluşturacak olan “Aile” dizisi yakında sete çıkıyor. Hakan Bonomo’nun yazdığı dizi son dönemin en güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizilerinin başında geliyor. Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın beraber çekeceği dizide Nur Sürer, Aslan’ın annesi Hülya rolü için imza aşamasında… Nejat İşler’in Hülya’nın büyük oğlu Cihangir’i, Canan Ergüder’in kızı Leyla’yı oynayacağı dizide Hülya’nın kayınvalidesini usta oyuncu Emel Güksu canlandıracak.

Dizinin kadrosuna Ushan Çakır’ı ardından son olarak çok flaş bir isim katıldı. Levent Ülgen… Son olarak Baba dizisinde rol alan Ülgen, “Ailede” çok etkili bir karakterle seyirci karşısında olacak. Ülgen, Aslan’ın amcası İbo’ya hayat verecek. Aslan arasının iyi olmadığı amcasıyla iş konusunda karşı karşıya gelecek. Karşılıklı inatlaşacak. Oldukça şık giyimli bir adam olan ve bastonları meşhur olan İbo’nun sırlarla dolu hayatı dizide tansiyonu artıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nurgül Yeşilçay’ın Veda Mektubu dizisindeki partneri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir