1. Anasayfa
  2. Dizi

Ah Nerede’de Tarık Akan’ın Ferit rolü ödüllü yıldızın oldu

Ah Nerede’de Tarık Akan’ın Ferit rolü ödüllü yıldızın oldu

Unutulmaz film Ah Nerede’nin Onuncu Ev imzalı dizi versiyonunun çekimleri dün başlamıştı. Orhan Aksoy’un 1975 yılında seyirciyle buluşan “Ah Nerede” filminden yola çıkılarak Star TV için uyarlanan dizide Gülşen Bubikoğlu’nun Zehra rolü Nil Keser’in olmuştu. Tarık Akan’ın oynadığı Ferit’e hayat verecek oyuncu da belli oldu. Sezon finali yapmaya hazırlanan Baba dizisinde Haluk Bilginer’in torunu Kadircan’a hayat veren ödüllü oyuncu Oktay Çubuk, “Ah Nerede”nin Ferit’i oldu.

Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Kübra Sülün ve Meryem Demirli kaleme alıyor. Dizide arık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Derya Alabora, Mert Carim, Asena Keskinci, Berfe Sancak, Melis Özçimen, Bala Atabek, Orhan Ekşin, Korhan Herduran , Ahsen Türkyılmaz, Batuhan Sert, Samet Kaan Kuyucu da başlıca rollere hayat veriyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir