1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ab-ı Hayat dizisine bomba isim

Ab-ı Hayat dizisinin çekimleri ay sonunda başlıyor.

Ab-ı Hayat dizisine bomba isim

Aşk-ı Memnu efsanesinde büyük emeği olan Emmy Ödüllü yönetmen Hilal Saral’ın yeni dizisi Ab-ı Hayat merakla bekleniyor. Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures’ın imza attığı dizi hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini anlatıyor. Star TV için çekilecek olan dizide Birkan Sokullu, Ebru Şahin başrolü başrolü paylaşacak. Güçlü kalem Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizide usta oyuncu Hümeyra, Sadakatsiz’in Gönül’ü Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz rol alacak.

Dizinin kadrosuna son olarak çok bomba bir isim katıldı. Darmaduman dizisinde yakın zamanda seyirci karşısına çıkan Necip Memili “Ab-ı Hayat”la el sıkıştı. Memili, Sokulu’nun arkadaşına hayat verecek. Dizinin çekimleri ay sonunda başlayacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir