1. Anasayfa
  2. Yaşam

Medya dünyasının ve ünlü oyuncunun acı günü

Medya dünyasının ve ünlü oyuncunun acı günü

Medya dünyası başarılı sinema yazarlarımızdan Murat Özer’in vefatıyla sarsıldı. 55 yaşındaki Özer, iki yıldır beynindeki tümör nedeniyle tedavi görüyordu. Adapazarı doğumlu Murat Özer, yarın memleketinde son yolculuğuna uğurlanacak. Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunu olan Özer, 2019 yılında oyuncu Feride Çetin’le evlenmiş ve baba olmuştu.

Çetin ile evliliği geçen yıllarda biten Özer’in vefatı yakın dostlarını ve medya dünyasını yasa boğdu. Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) acı haberi “SİYAD’ın 1993’teki yeniden kuruluşundaki 1 numaralı üyesi, 2007-2010 dönemi başkanı, arkadaşımız Murat Özer’i yitirdik… Acımızı, üzüntümüzü tarife imkan yok; ailesinin, tüm yakınlarının ve sinema yazarları camiamızın başı sağ olsun” açıklamasıyla duyurdu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir