1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Alparslan Büyük Selçuklu'da 3 bomba ayrılık daha

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde peş peşe yeni ayrılıklar yaşanacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’da 3 bomba ayrılık daha

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi peş peşe yaşanan ayrılıklarıyla gündemde… Son bölümde dizinin Çağrı Bey’i Erdinç Gülener ile Yınal’ı Uygar Özçelik ekibe veda etti. Dizinin yapım şirketi Akli Film’in patronu Emre Konuk, iki başarılı oyuncuyla fotoğrafını yayınladı ve “Önce Refik sonra Tarık… Allah’a sizin gibi yoldaşlar nasip ettiği için ne kadar dua etsem azdır. İyi ki varsınız…” yorumunu yaptı.

Öte yandan dizide 3 yeni bomba ayrılık daha yaşanacak. Ekibe “Besasiri” rolüyle dahil olan Devrim Saltoğlu ile Alexandır’a hayat veren Bora Cengiz diziden ayrılacak.

Hikâyesi hızlandırıldığı öğrenilen dizinin en flaş ayrılığı da ekibe ikinci kez katılan Barış Bağcı olacak. Dizinin Tuğrul beyi Barış Bağcı’nın 46. ya da 47. bölümde veda etmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat rekor kırdı, Seren Deniz Yalçın ve Yunus Emre’ye övgü yağdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir