1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Yalı Çapkını dizişinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu geçen yılın son günü ayrılık açıklaması yayınlamıştı.

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

25 yaşındaki Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisiyle beraber kariyerindeki yükselişi sürüyor. Dünyaca ünlü bir güzellik markasının yüzü olan oyuncuya yeni reklam teklifleri yağıyor. Güzel oyuncunun geçen yılın son haftası beraber aynı evde yaşadığı Mert Yazıcıoğlu’yla ayrılık kararı alıp bunu da “4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz” sözleriyle duyurması çok konuşulmuştu. 4 yıl beraberlik yaşayan ikilinin ayrılık kararı almasının ardından aynı evde yaşamaya devam etmesi barıştıkları yorumuna neden oldu.

Ancak Uskumruköy’deki bir sitede bulunan 2 katlı villada yaşayan ikilinin barışmadığı, sadece arkadaşlıklarının devam ettiği öğrenildi. Dizi setinin yoğunluğu nedeniyle hemen yeni eve çıkamayan Saraçoğlu’nun bu nedenle kısa bir süre daha eski evinde kaldığı ve eşyalarını yavaş yavaş yeni evine taşıdığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Özdemir’in oğluna kim hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir