1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şahan Gökbakar'la Haluk Levent arasında çadır polemiği

Şahan Gökbakar Kızılay'dan 46 milyona çadır aldığı ortaya çıkan Haluk Levent'le twitter'da polemik yaşadı.

Şahan Gökbakar’la Haluk Levent arasında çadır polemiği

Haluk Levent’in Ahbap’a yapılan yardımlarla Kızılay’dan çadır satın aldığının ortaya çıkması tartışma yaratmıştı. Şahan Gökbakar bu sabah FOX’un sabah kuşağına konuk olan Haluk Levent’e şu soruyu sordu:

Haluk bu sabah TV’de, Kızılay’la alışverisini cansiperhane savunurken ‘fiyat normal, çadırlar kaliteli’ dedi. Kendi tweeti 145.446.500tl / 13.250 çadır = 10.970 TL… Haluk sen de 10 bine almışşsın çadırların tanesini… 22bine aldıkların kaliteli de, bu aldıkların kalitesiz miydi?”

Haluk Levent de ünlü komedyene şu yanıtı verdi:

“Sevgili Şahan…19 binlik +KDV çadırlardan yani bizim 2050 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı çok sıcak deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama Çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuş Uçuşu dizisinin hangi başrol oyuncusu 3. sezonda yer almayacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir