1. Anasayfa
  2. Magazin

Reza Zarrab’tan Ebru Gündeş’e velayet davası

Reza Zarrab’tan Ebru Gündeş’e velayet davası
Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın 11 yıllık evlilikleri geçen yıl bitti. Ancak taraflar arasındaki gerginlik sürüyor. Reza Zarrab’ın son dönemde aşk hayatıyla gündeme gelen eski eşine velayet davası açtığı ortaya çıktı.
10 yaşındaki kızı Alara’nın velayetini isteyen Zarrab ayrıca Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nden duruşmaların gizli yapılması için de karar aldırdı.
Ebru Gündeş’in son olarak Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı gündeme gelmiş ve ikilinin samimi bir pozu birçok magazin haberi yapan sayfaya atılmıştı. Ardından Rassan Khoshnaw mahkemeye koşmuş ve telefon ve bilgisayarının hacklendiğini öne sürerek erişim engeli talebinde bulunmuştu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 13 Temmuz 2022

    Benim torunumun babasıda önce torunumu gizli yollardan Amerikaya götürdü sonra Velayet davası açtı. Annede Amerikan vatandaşı nişanlısıyla evlenip Amerikaya yerleşti. Kızını tekrar yanına aldı. Mutlu son

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir