1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Rabia Soytürk'ten tacize uğrayan arkadaşı Sefo'ya şok tepki: Devran döndü

Rabia Soytürk Nürnberg konserinde tacize uğrayan Sefo'yu yakanlanma pozuyla ti'ye aldı.

Rabia Soytürk’ten tacize uğrayan arkadaşı Sefo’ya şok tepki: Devran döndü

Rabia Soytürk’ün bu tepkisi çok konuşulacak… Dünyanın lider restoran zincirlerinden Novikov İstanbul yeni yıl partisi önceki akşam görkemli bir davet ile gerçekleşti… Novikov CEO’su Dilyara Makarova’nın ev sahipliğinde Rolls – Royce Powered By Hello işbirliğinde düzenlenen geceye iş, sanat ve cemiyet hayatının tanımış isimleri katıldı. Davete yakında “Veda Mektubu” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak olan Rabia Soytürk de katıldı. Şıklığıyla gzö kamaştıran oyuncu yakın dostu Sefo’nun Almanya konserinde uğradığı tacizle ilgili yaptığı şakayı anlattı.

Geçen aylarda Sefo’yla kameralara yakalanan ve şaşırdığı pozuyla gündeme gelen Soytürk “Sefo da benim  şaşırmış… Benim yakalandığımdaki şaşırma fotoğrafımı ona attım. Dedim ki ‘Devran döner’… Öyle oldu… Geçmiş olsun diyorum. Kendisi de bu durumdan mutlu değil. Aslında baktığınızda hoş bir şey değil ama şakayla kendi mizacıyla karşılık verdiği için biraz daha sempatik kalmış… Artık erkekler de tacize uğruyor, kadınlar da… Çok üzgündüş. Tacizciyi parmak izinden bulmaya çalışıyor kim beni elledi diye… Üzgün tabii ki” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fikret Kuşkan’lı Akif dizisi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir