1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Pınar Deniz'i ağlatan Altın Kelebek konuşması

Altın Kelebek Töreni'nde En İyi Kadın Oyuncu seçilen Pınar Deniz "Dünyayı kurtarma duygusuyla oyuncu oldum" dedi.

Pınar Deniz’i ağlatan Altın Kelebek konuşması

Pınar Deniz bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen Altın Kelebek Töreni’nde başrolünü oynadığı “Yargı” dizisiyle “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü. Deniz ödülünü duayen televizyoncu Faruk Bayhan’dan aldı. Smokin tarzı bir kostümle geceye katılan oyuncunun yaptığı konuşma dikkat çekti.

Pınar Deniz neden oyunculuk mesleğini seçtiğini şu sözlerle açıkladı:
“Çocuk Pınar’ın hayalini gerçekleştirdiniz herkese teşekkür ederim… Bu aralar karmaşık bir bir ruh haline sahibim. Halbuki çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi… Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir film izledim. İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Hızımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; ‘Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım’ dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı.”
Bazen oyunculuğu bırakma noktasına geldiğini de anlatan Deniz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Canım Yargı ekibim; siz olmasaydınız ben çok zorlanırdım. Çünkü bazen bazı sahnelerin ağırlığıyla boğulacakmış gibi hissediyorum. Ceylin’i yeterince anlatamazsam, insanlara dokunamazsam korkusu vardı. Hep yanımda oldunuz… Sevgili partnerim Kaan… Özellikle de sen gerçekten yolumu aydınlattın, o kadar müthiş bir ekip ki… Bazen bu sektörde barınamıyorum, çok zorlanıyorum. Gerçek anlamda çok zorlanıyorum. Bazen diyorum ki, galiba bu sektör bana ait değil. Ben sanırım oyunculuğu bırakacağım diyorum ama hep sizden aldığım güçle devam ettim. Ağlamamak için gitmem lazım. Çok sağ olun…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Özdemir’den Altın Kelebek’te Kardeşlerim’in yıldızına özel anons

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir