1. Anasayfa
  2. Magazin

FOX’un yeni sezon tanıtımında metro konsepti işlenecek

FOX’un yeni sezon tanıtımında metro konsepti işlenecek

Televizyon kanalları yeni yayın dönemi öncesi yoğun bir rekabet içinde… Şu günlerde eylül başında çekilecek FOX’un tanıtım filmi için de hummalı bir hazırlık yapılıyor.

Her yıl ilgiyle izlenen FOX’un tanıtım filminin çekimleri bu yıl metro konseptinde yapılacak. Film bir metro durağında geçecek.

Filmde, her biri ayrı bir projeyi temsil eden vagonlar geçtikçe dekorlar da değişecek ve ekran yüzleri duraklardan binecek. Metronun son istasyonu ise FOX olacak.

Doğan Tanyer’in çekeceği tanıtım filmi şimdiden merak uyandırdı. Eda Ece’li Yasak Elma, Uğur Güneş’li Kanunsuz Topraklar, Elçin Sangu’lu Yalancılar Ve Mumları, Sevda Erginci’li El Kızı, Gökçe Bahadır’lı Evlilik Hakkında Her Şey ve Aşk, Mantık, İntikam gibi dizileriyle FOX yine iddialı bir sezona merhaba diyecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir