1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eda Ece nasıl dedektif oldu?

Eda Ece ve İbrahim Selim'in beraber sunduğu programın detayları ortaya çıktı.

Eda Ece nasıl dedektif oldu?

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece yeni bir programa başladı. Ece’nin İbrahim Selim’le beraber sunduğu programın adı “Kapımdaki Dedektif”…  3 Aralık Cumartesi günü başlayacak olan programda ünlülerin evlerini ziyaret edecek. Evi ziyaret edilecek olan ev sahibinin koyduğu ipuçlarıyla, kimin evinde olduğunu tahmin etmeye çalışacak.

Oyunun bulmacasını çözmeye çalışacak olan dedektif Eda Ece, her bölümde farklı bir ünlünün evini ziyaret edecek, ipuçlarıyla ve İbrahim Selim ile beraber kimin evini gezdiklerini bulmaya çalışacak.

Eda Ece konuğun evini gezip tahminler yürütürken, ünlü ev sahibi de onları izleme imkanına sahip olacak. Yapımını ID İletişim’in, yapımcılığını İbrahim Selim’in üstlendiği ve Dyson’ın katkılarıyla yayınlanacak “Kapımdaki Dedektif” programı; izleyiciye eğlenceli ve keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. “Kapımdaki Dedektif”, 3 Aralık Cumartesi saat 11.15 itibarıyla FOX’ta…

thumbnail
Önerilen Yazı
Sipahi’nin setine sürpriz misafir

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir