1. Anasayfa
  2. Dizi

Can Yaman’a anlamlı ödül

Can Yaman’a anlamlı ödül

Oyunculuk kariyerini bir süredir İtalya’da devam ettiren Can Yaman, geçen hafta Canale 5’te yayınlanacak olan Viola Come Il Mare dizisinin çekimlerini tamamladı. Disney Plus için çekilecek olan ve yabancı bir kadın oyuncuyla başrolünü paylaşacağı El Turco dizisine hazırlanan Yaman’a Monte Carlo Film Festivali’nden anlamlı bir ödül geldi.

Kurduğu “Can Yaman For Children” derneğiyle hasta ve yardıma muhtaç çocuklara el uzatan Can Yaman’a sosyal sorumluluk projelerine en çok önem veren uluslararası aktör ödülü verildi. Yakışıklı oyuncu ödülü almak için Roma’dan Monaco’ya helikopterle uçtu. Can Yaman yine festival boyunca Dolce Gabbana’nın kendisi için hazırladığı özel kıyafetlerini giydi. Marka ünlü aktörün kıyafetlerini sosyal medya sayfasından da  paylaştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir