1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Billur Kalkavan'ın cenaze töreni bilgileri açıklandı

Geçen nisan ayından beri akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Billur Kalkavan’ın cenaze töreni bilgileri açıklandı

Billur Kalkavan cuma gecesi aramızdan ayrılmıştı. Geçen nisan ayından beri akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü oyuncunun cenaze bilgileri de açıklandı.


Yapılan açıklamada “15 Ekim Cumartesi gecesi aramızdan ayrılan sanatçı Billur Kalkavan’ın cenazesi 17 Ekim
Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namaz sonrası
Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecektir. Defnin ardından Divan Otel Elmadağ’da, Divan Salonu’nda saat 18:00’de taziyeler kabul edilecektir” denildi.

Billur Kalkavan’ın annesinin cenaze töreni geçen yıl ekim ayında Zincirlikuyu Camii’nden kalkmıştı. Billur Kalkavan geçen ekim ayında annesine şu satırlarla veda etmişti:

“Bana ve kardeşim Rıza’ya can veren güzel annem bu sabah babamın yanına gitti. Tam 91 sene harika bir hayatı, nice şahane arkadaşı, müthiş anıları oldu. Bana göre dünyanın en iyi annesiydi.
Ne mutlu bana ki bu yaşıma kadar seninle beraber olabildim. Senin kızın olduğum için de dünyanın en şanslı kızıyım. Babaya ve tüm dostlara selam söyle güzel annem. Nasıl olsa bir gün buluşacağız.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Dağhan Külegeç evleniyor, ilk adımı attı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir