1. Anasayfa
  2. Magazin

Baba’nın Büşra’sı Özge Yağız’dan flaş ayrılık kararı

Baba’nın Büşra’sı Özge Yağız’dan flaş ayrılık kararı

Yemin dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız’ın kariyerindeki yükselişi sürüyor. Güzel oyuncu son olarak Baba dizisinde Büşra Saruhan rolüne hayat veriyor. Yoğun bir iş temposu içinde olan Yağız, Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci’yle aşk yaşıyordu.

Sevgilisinden gelen evlilik teklifini de kabul eden Yağız’ın sosyal medya sayfasından mutlu günlerinde çekilen pozları silmesi ayrılık iddiasını gündeme getirdi. Özge Yağız’ın aksine Gökberk Demirci’nin birlikte çekilen pozları kaldırmaması dikkat çekti.

Edindiğim bilgilere göre birbirine çok yakıştırılan ve son dönemde yoğun iş trafiğinden birbirine fazla zaman ayıramayan ikili şimdilik ayrılık kararı aldı. Ancak oyuncu çiftin yakın çevresi yeniden barışabileceklerini düşünüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir