1. Anasayfa
  2. Dizi

Aziz’in sezon finali tanıtımı yayınladı

Aziz’in sezon finali tanıtımı yayınladı

O3 Medya imzalı Aziz‘in yurt dışı satışlarından dolayı yeni sezonda da devam edeceği ve 28. bölümde sezon finali yapacağı ortaya çıkmıştı. Sezon finalinin tanıtımı yayınlandı.

Murat Yıldırım’a dizide Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya eşlik ediyor.

Kenan’ın işlediği suçlar açığa çıkınca Payidar ailesi büyük bir şaşkınlık ve öfke yaşarken Adem’in Kenan’ı öldüreceğinden bahsetmesi gerilimi artırıyor. Aziz, Pierre tarafından alıkoyulan gazeteci Zehra’yı kurtarmak için harekete geçerken tuzağa düşüyor. Maskeli adam kılığında Pierre’e yakalanan Aziz’in ne yapacağı heyecanla bekleniyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir